NA TIEN JAREN OPEENVOLGENDE RALLY DE LEGENDES, DAN MOET JE TOCH FEESTEN !

Bob d’Automag    2011-04-05 23:52:09   

Rallye des Légendes 23 en 24 april 2011 (vertaling)


Voor het weekend van 23 en 24 april 2011 heeft het Legendes-team voor het tiende van de opeenvolgende jaren een samenkomst van pure passie, vriendschap en vreugde gerealiseerd.

Dit jaar gaan wij ons met jullie bezighouden op een manier van “half engel, half duivel”, door jullie een navigatieomloop in elkaar te boksen die de besten moet zenuwachtig maken, de nieuwsgierigheid van de amateurs moet opwekken en de beginnelingen de discipline van de oriëntatierally zou moeten bijbrengen.

Maar het Legendes-team zal eveneens tegenwoordig zijn om jullie te steunen, zelfs te vertroetelen ; niets werd aan het toeval overgelaten… Bij de Legendes is de geest van behulpzaamheid en kameraadschap alom tegenwoordig. De glimlach van de controleurs, een vriendschappelijk ondersteuntje en nog meer andere tegemoetkomingen van aanmoedigingen laten niemand onverschillig. Het is voor ons trouwens ook een grote genoegdoening om jullie 12 uur lang een aangename tijd te laten doorbrengen achter het stuur en uw gezichten te zien oplichten bij aankomst aan een of ander controlepunt.

Tien jaar lang was het voor ons een moeilijke opgave om telkens een nieuwe omloop vast te leggen en op die manier de Rally de Legendes verschillend te maken. Bij deze 10de uitgave is het Yannick ALBERT die een nieuw road-book samenstelde ! Velen onder jullie kennen deze onderlegde navigator, die ondermeer 4 uitgaven van de Legendes won, maar ook meerdere regulatiewedstrijden. Zijn prijzenlijst opsommen zou ons hier te ver brengen, maar onthoud toch maar dat Yannick een gewone iemand is met een groot hart en die een speciale interesse heeft voor jongeren die de discipline genegen zijn.

Ontdek het weekend-menu van de Legendes !

Op het menu van het weekend van zaterdag 23 april en van zondag 24 april 2011 is telkens een omloop voorzien over plattelandswegen in de regio van Thuin, Walcourt, Ragnies, Coulsore, Obrechies, Beaurieux, Barbençon, Strée… et dit alles verdeeld over vier klassen :

NEW !! MARATHON -> 3 Klassen !

Zaterdag 23 april 2011 :

➢ MD : Marathon ONTDEKKING, met road-book alleen in bolleke-pijl, meestal met kaartlezen, dus een klasse voorbehouden voor echte beginnelingen in de oriëntatie-rally.
➢ MC : Marathon KLASSIEK, hier wisselen de gegevens af met bolleke-pijl (met kaartlezen of niet), bolleke-pijl zonder afstanden, kaartlezen (alleen 20.000ste en 25.000ste).
➢ ME : Marathon EXPERT, met road-book op maat gemaakt voor navigatiespecialisten die van uitdagingen houden, met bolleke-pijl, bolleke-pijl zonder afstanden, visgraat, getekende of te tekenen kaarten… t.t.z., alles wat je maar kan vinden in een dergelijke klasse voor bedreven liefhebbers.

Zondag 24 april 2011 :

➢ T : TOERISME, een toeristische zondagwandeling met road-book in bolleke-pijl,met meerdere aanduidingen ; de omloop zal rechtlijniger zijn en een observatiewedstrijd zal ermee gepaard gaan. Deze klasse is voorbehouden voor diegenen die er een familiale zondaguitstap van willen maken.

De RALLY DES LEGENDES viert zijn 10-jarig bestaan ! En omdat de Legendes niet zomaar een rally met oude wagens zijn… maar tevens een passie-uitwisseling ontwikkelde met een talrijk publiek, nodigen wij alle liefhebbers die heimwee hebben naar de jaren vijftig, zestig en zeventig uit om met ons te feesten op een geweldig ROCK’n’LEGENDS concert !

Dubbel concert deze twee dagen van de GERPINNES JACK FLACHES vanaf 21.00 uur !

Hoe schrijf ik mij in voor de Rally des Légendes ?

Schrijf u in, alleen via de site van www.automag.be

Uw inschrijving zal slechts opgenomen worden op basis van het bouwjaar van uw wagen (van voor 1979) en van de ontvangst van uw deelnamebijdrage die gebaseerd is op 79 euro per dag.

Via email ontvangt u daarna een bevestiging/oproep met uw uur van afspraak op maandag 18 april.

De toekenning van de nummers gebeurt in functie van onze criteria, het bouwjaar van het voertuig voor de klasse Toerisme en van de bedrevenheid op gebied van navigatie voor de klasse Marathon.

Rally des Légendes 23 en 24 april 2011 - Inschrijvingsformulier

Wij danken u voor de belangstelling met betrekking tot onze Rally des Légendes 2011.

Om u in te schrijven, gelieve het formulier hieronder correct in te vullen. Uw inschrijving zal pas volledig zijn bij ontvangst van uw storting op ING banknummer 363-0720755-85 op naam van Automag Point Be asbl.

Daarna ontvangt u via email een bevestiging/oproep met uw uur van afspraak op maandag 18 april. De toekenning van de nummers gebeurt in functie van onze criteria, het bouwjaar van het voertuig voor de klasse Toerisme en van de bedrevenheid op gebied van navigatie voor de klasse Marathon.

De inschrijvingen zijn beperkt tot 100 voertuigen per dag. De organisatoren behouden het recht om een inschrijving te weigeren. De inschrijvingen worden opgeschort zodra de quota van 100 voertuigen is bereikt en ten laatste op 15/04/2011.

De deelnamekosten behelzen : de road-books, de rally-platen, het ontbijt, de lunch ’s middags en het warm buffet ’s avonds, een geschenk als aandenken en de diverse animaties… Alle eetmalen van de dag zijn in de inschrijvingsprijs inbegrepen.

Wij danken u om uw vraag tot inschrijving. Uw inschrijving zal volledig zijn bij ontvangst van uw storting op de bankrekening van de organisatie.

Inlichtingen betreffende de bank :
- ING BANK
- AUTOMAG POINT BE asbl (Rallye des Légendes)
- Rekening nr : 363-0720755-85
- IBAN Code : BE89 3630 7207 5585
- BIC or Swift Code : BBRUBEBB

Mededeling :

- Rally des Légendes 2011 MD (indien uw keuze Marathon Ontdekking is)
- Rally des Légendes 2011 MC (indien uw keuze Marathon Klassiek is)
- Rally des Légendes 2011 ME (indien uw keuze Marathon Expert is)
- Rally des Légendes 2011 T (indien uw keuze Toerisme is)
- Rally des Légendes 2011 M… + T (indien u de twee dagen deelneemt)

Un message, un commentaire ?

modération a priori

Attention, votre message n’apparaîtra qu’après avoir été relu et approuvé.

Qui êtes-vous ?
Ajoutez votre commentaire ici
  • Ce champ accepte les raccourcis SPIP {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> et le code HTML <q> <del> <ins>. Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.