De HISTORIC RALLY, in oktober 2005 te Mons (Bergen) !

Bob d’Automag    2005-07-23 22:49:00   

HISTORIC RALLY Mons - Les Grands Prés

Toerisme - Gastvrijheid - Sportieve orientering


Version française Historic Rally

Twee opeenvolgende jaren boden de organisatoren van de Rally des Légendes u een prachtig traject door Limburg en Nederland onder het label van HISTORIC RALLY M2. Dit jaar, ook omdat van streek veranderen steeds een nieuwe uitdaging is, stellen wij u voor :

HISTORIC RALLY Mons

met vertrek aan het Centre Commercial Les Grands Prés te Mons.

De te onthouden en in uw agenda op te nemen datum is :

zaterdag 8 oktober 2005

Programma : een categorie TOERISME voor een familiale wandeling en een categorie, die de waardering wegdraagt van de grote liefhebbers van rally’s met navigatie : de MARATHON.

Het vertrek zal plaats hebben bij het Centre Commercial Les Grands Prés te Mons, de middagpauze ergens op het traject en de aankomst is gepland bij een terugkeer aan het Centre Commercial van Les Grands Prés. Wij plannen voor deze 8ste oktober een gevarieerde omloop vol verrassingen, die zich nu al als gedenkwaardig aankondigt. De marathonrijders mogen alvast niet vergeten hun aanvullende koplampen aan te brengen, want de nacht valt al vlugger in tijdens de maand oktober !

Voor diegenen, die nog geen ervaring hebben opgedaan met de ‘Rally des Légendes’ of de ‘Historic Rally’, is er een volledig verslag van de voorgaande uitgaven voorzien in de rubriek LEGENDES.

Deelnemingsvoorwaarden :

- TOERISME : familiale wandeling voor ‘vintage’-wagens of andere modellen van voor 1970. Road-book volledig met bolletje-pijl, toeristische stopplaatsen en met voorrang tot ontspanning in familiale stijl. Omloop van ongeveer 130 km.

- MARATHON : sportieve uitstap voor wagens van voor 1975. Road-book met bolleke-pijl zonder afstanden, met kaartlezen, doortochtcontrole, secondencontrole en geen snelheid, doch alleen om het genoegen een nauw samenwerkende bemanning te testen op een geheim gehouden omloop. Totaal aantal km : ongeveer 160.

INLICHTINGEN : naarmate van de evolutie en de verdere uitbouw van deze rally, zullen wij u op de hoogte houden op deze zelfde bladzijde ! Kom daarom regelmatig deze bladzijde uitpluizen.

INSCHRIJVINGEN : deze zijn steeds mogelijk via onze on-line formule (zie hieronder). Of door ons uw formulier toe te sturen via fax 0032(0)71/239.772.

Info :

- R. Wuyts 0479/990.217
- P.Y. Hendrickx 0475/269.373
- Mail : rallye@automag.be


Iets voorafgaands : wat vindt u van de affiche van de Historic Rally Mons ? En wie herkent wie op deze affiche ???

Vos commentaires

Un message, un commentaire ?

modération a priori

Attention, votre message n’apparaîtra qu’après avoir été relu et approuvé.

Qui êtes-vous ?
Ajoutez votre commentaire ici
  • Ce champ accepte les raccourcis SPIP {{gras}} {italique} -*liste [texte->url] <quote> <code> et le code HTML <q> <del> <ins>. Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.